Vse kitajske restavracije na enem mestu

Za začetek vam predstavljamo spletno mesto, ki nam bo vsem ljubiteljem azijske hrane prišlo prav. Gre za portal azijskih restavracij, ki združuje vso ponudbo kitajske, japonske, mongolske in azijske hrane v Sloveniji na enem samem mestu. Obiskovalci strani lahko brskajo po zemljevidu, kjer lahko najdejo najbližjo restavracijo ali ponudbo v določenem kraju. Poleg vseh podatkov o restavraciji, kot so telefon, naslov, odpiralni čas ter morebitne akcije, lahko obiskovalci pregledujejo ocene restavracij drugih obiskovalcev. Tudi sami lahko brez predhodne prijave ocenijo restavracijo na lestvici od ena do pet ali pa z besedami opišejo svojo izkušnjo.

V času recenzije portala kitajskih restavracij je v ponudbi okoli 80 restavracij, skoraj vse pa imajo vsaj nekaj ocen, tako da bo izbira lažja. Skupaj so obiskovalci portala oddali že več kot 2000 ocen restavracij. Da bo izbira restavracije lažja, so na voljo pregledi najboljše ocenjenih restavracij ter restavracij z največ ocenami. Pregledi so na voljo tudi za restavracije v posameznem kraju.

Poleg portala je na voljo tudi Facebook stran, kjer objavljajo obvestila o posebnih akcijah ali ponudbah restavracij ter obveščajo o novostih.

Spletni naslov: http://www.kitajska-restavracija.com