Spletna knjigarna s tujimi knjigami in brezplačno poštnino

Spletno mesto Bestseller.si je spletna knjigarna z bogato ponudbo tujih knjig v angleškem jeziku. Za lažjo izbiro določene knjige si lahko pomagamo z iskalnikom ali s seznamom knjig, ki so združene v kategorije. V pomoč pri izbiri primerne knjige za darilo je na voljo tudi seznam najbolj popularnih knjig, seznam najbolj popularnih knjig zadnjega tedna, najbolj iskana knjiga dneva, top 25 knjig po številu prodanih, seznam najbolj prodajanih knjig meseca ter seznam knjig po izboru urednikov, ki so vezane na aktualno dogajanje, zanimive teme ali letni čas.

Spletna stran knjigarne je razgibana, na vrhu spletnega mesta so tudi nekatere predlagane knjige.  Prednost spletne knjigarne bestseller.si je brezplačna dostava v Slovenijo in rok dobave 10 do 14 dni. V spletni knjigarni pa je na voljo več kot 1,3 milijona knjig, ponudba knjig pa se neprestano dopolnjuje.

Poleg spletnega mesta je na voljo povezava do Facebook strani, kjer so redno objavljene priporočene knjige za branje. Spletni knjigarni bestseller.si pa je mogoče slediti tudi na Google+.

Spletni naslov: http://www.bestseller.si/