Kakovostne in ugodne kuhinje z italijanskih dizajnom

Tokrat vam predstavljamo studio kuhinj z italijanskim dizajnom Gros-Novak iz Brezovice pri Ljubljani. Gre za družinsko podjetje, ki ima večletne izkušnje v prodaji različnih kuhinj svetovno znanih proizvajalcev. Nudijo vam brezplačen izris kuhinje ter prodajo kuhinj in bele tehnike, kuhinje pa so dobavljive v največ 4. tednih. Na voljo imajo kataloge kuhinj Home, Eggersmann in bele tehnike, ponujajo pa tudi lastno blagovno znamko kuhinj. Kuhinje Gros-Novak so lepe na pogled, kakovostne ter naprodaj po ugodnih cenah – na spletni strani si lahko ogledate tudi cenik kuhinj.

Spletna stran je dinamična in privlačna. Poleg opisa storitev so na voljo ABC nasveti pri nakupu kuhinj in bele tehnike. Studio kuhinj Gros-Novak ponuja tudi reference in mnenja zadovoljnih strank, svetovalnico, kjer osebje odgovarja na vprašanja strank in spletni blog o kuhinjah, beli tehniki, materialih in trendih, oblikovanju in še marsičem.

Poleg spletnega mesta je na voljo še povezava do Facebook profila, kjer objavljajo obvestila o akcijah, razne recepte, mnenja zadovoljnih strank in obvestila o novostih, lahko pa se naročite na elektronske novice.

Spletni naslov: http://www.gros-novak.si/